Sådan undgår du at overtræde børsreglerne

Sanktionerne for overtrædelse af børsreglerne er skærpet markant de seneste år, og der er bl.a. med markedsmisbrugsforordningen kommet en lang række nye regler, som børsnoterede virksomheder og finansielle aktører skal forholde sig til. Ønsker du viden om, hvordan jeres virksomhed undgår at overtræde børsreglerne vil jeg her lige slå et slag for min nye bog “Børsstrafferet”.

Bogen giver et opdateret overblik over et selskabs pligter og de strafferetlige aspekter ved overtrædelse af den omfattende børsretlige lovgivning, herunder bl.a. markedsmanipulation, insiderhandel og selskabers oplysningsforpligtelse.

I efterhånden mange år har jeg fulgt de strafferetlige aspekter af børsreglerne tæt, og det er for den enkelte virksomhed de seneste år blevet en meget kompleks opgave at have overblik over, om man lever op til de mange nye regelsæt.

Reglerne om børskriminalitet bliver systematisk gennemgået i bogen, som dermed giver et samlet overblik over juraen på dette komplicerede, stærkt EU-regulerede og hastigt udviklede område i krydsfeltet mellem børsret og strafferet. Bogen beskriver også de forskellige aktørers rolle i bekæmpelse af børskriminalitet, efterforskningen af sagerne og eventuelle sanktioner mod de implicerede parter.

Bogen, der er udgivet på Djøf Forlag, kan med fordel bruges som en håndbog for ansatte i børsnoterede virksomheder og i den finansielle sektor.

One response to “Sådan undgår du at overtræde børsreglerne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *